검색 열기

nav bar

Ewha University

공지사항

공지 [일반] Ewha Home 앱 PUSH 알림 및 SMS 수신이 안될 경우 조치 방법

• 작성처학생지원팀
  • 등록일2021.04.08
  • 1407

최근 학교에서 코로나19 관련 긴급 공지를 위한 전교생 대상 PUSH 알림 및 SMS를 발송하고 있습니다. PUSH 알림이나 SMS를 수신하지 못하는 경우 첨부파일 'Ewha Home 앱 PUSH 알림 및 SMS 수신이 안될 경우 조치 방법'을 확인하시어 공지 내용을 수신하지 못하는 일이 없도록 협조를 부탁드립니다.

공지 [일반] How to receive Ewha Home in-app PUSH notifications and SMS

• 번호327461
  • 조회1407
  • 작성처학생지원팀
  • 등록일2021.04.08

The university has been sending Ewha Home in-app PUSH and SMS messages to all students for urgent notifications regarding COVID-19. If you are not receiving messages in your mobile device, please check the attachment file and follow the procedures so that you do not miss urgent notifications. Thank you for your cooperation.