이화여자대학교

프로필 이미지 없음

				
연구실적
  • Effect of environmental water activity on microbial inactivation by intense pulsed light (IPL) Food Science and Biotechnology, 2024, v.33 no.2, 485-490
    SCIE Scopus KCI dColl.
  • Application of intense pulsed light – plasma – ultraviolet combined system on granular and powdered foods for microbial inactivation LWT, 2023, v.174, 114447
    SCIE Scopus dColl.
강의
  • 2023-1학기

    • 식품공정수학 강의 계획서 상세보기

      • 학수번호 38415분반 01
      • 2학년 ( 3학점 , 3시간) 월 6~6 (공학A102) , 수 5~5 (공학A102)
  • 2022-2학기

    • 식품공정조작

      • 학수번호 36306분반 01
      • 2학년 ( 3학점 , 3시간) 화 2~3 (공학)
  • 2022-1학기

  • 2021-2학기

    • 식품가공학실험

      • 학수번호 38447분반 01
      • 4학년 ( 2학점 , 3시간) 수 4~4 (공학) , 수 5~5 (152)
  • 2021-1학기