연구실적
Comparison between intense pulsed light and continuous ultraviolet treatment processes for enhancing the vitamin D2 content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) powder
Food Chemistry, 2025, v.468, 142434
Effect of environmental water activity on microbial inactivation by intense pulsed light (IPL)
Food Science and Biotechnology, 2024, v.33 no.2, 485-490
Application of intense pulsed light – plasma – ultraviolet combined system on granular and powdered foods for microbial inactivation
LWT, 2023, v.174, 114447
강의
2023-1학기
식품공정수학
강의 계획서 상세보기
학수번호 38415 분반 01
2학년 (
3학점
, 3시간)
월 6~6
(공학A102)
,
수 5~5
(공학A102)
2022-2학기
식품공정조작
학수번호 36306 분반 01
2학년 (
3학점
, 3시간)
화 2~3
(공학)
2022-1학기
식품공정수학
강의 계획서 상세보기
학수번호 38415 분반 01
2학년 (
3학점
, 3시간)
수 6~7
(공학)
이 사이트는 자바스크립트를 지원하지 않으면 정상적으로 보이지 않을수 있습니다.